avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! In noiembrie am depus dosarul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! In noiembrie am depus dosarul de pensionare si am ...

Buna seara!
In noiembrie am depus dosarul de pensionare si am primit si decizia de pensionare. Acum sunt in concediu de odihna pana la data de 23 decembrie 2020, data la care vreau sa-mi dau si demisia. Din ce data mi se plateste pensia?
Cel mai recent răspuns: alexandraSuta , utilizator 19:29, 28 Noiembrie 2020
Primiti pensie de la data mentionata pe decizie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! mi-am depus dosarul de pensionare in noiembrie ... alexandraSuta alexandraSuta Buna dimineata! Mi-am depus dosarul de pensionare in noiembrie 2020 si sunt in concediu de odihna pana pe 23.12.2020. Daca intre timp imi vine decizia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus cererea de pensionare pentru limita de varsta ... tagar tagar Buna ziua, Am depus cererea de pensionare pentru limita de varsta in decembrie 2020 ,in Austria deoarece acolo am rezidenta. Am un stagiu de cotizare in ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca indeplinire varsta pensionare karlasofia karlasofia In situatia in care angajatul toata luna octombrie are concediu de odihna, la jumatatea concediului de odihna vine cu medical pentru 30 zile ( pana aproape de ... (vezi toată discuția)