avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unchi decedat necasatorit fara copii cum putem afla ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unchi decedat necasatorit fara copii cum putem afla daca detine ...

Unchi decedat necasatorit fara copii cum putem afla daca detine conturi bancare deoarece el cat a fost in viata a confirmat verbal acest lucru.Mentionez ca a trait in concubinaj si la locuinta detinuta de unchiul meu nu s-au gasit documente .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:50, 28 Noiembrie 2020
Dacă va intelegeti mergeti la notar.
Puteți afla prin intermediul unui notar, dar vă costă. Informația nu se face pe gratis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla suma dintr-un cont bancar după decesul titularului, și cum se face succesiunea în acest caz? mariamagdalena mariamagdalena Sotia a găsit printre actele soțului decedat de 1 an niște nr.de cont bancar fara a fi specificată posibilitatea sa de a accesa contul. Există o ... (vezi toată discuția)
Mostenire - unchi decedat, fara copii, nelegitim "casatorit" Balaurul Balaurul Buna ziua, Va rog un info la urmatoarea situatie (se succesiune) Unchiul nostru (decedat de curînd la etatea de peste 60 de ani) nu a avut copii, ci doar ... (vezi toată discuția)
Inventar al patrimoniului unchiului decedat camarning camarning Buna seara! si tot respectul pentru cei care ne ajuta in elucidarea anumitor probleme cu care ne confruntam. pe scurt care este problema mea. Unchiul meu a ... (vezi toată discuția)