avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua Am platit fondul de reparatii si nu am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua Am platit fondul de reparatii si nu am beneficiat de ...

buna ziua Am platit fondul de reparatii si nu am beneficiat de nicio reparatie,pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:31, 29 Noiembrie 2020
In conformitate cu disp L nr 196/2018 proprietarii detin obligatia legala sa constituie si sa actualizeze fond de rulment si de reparatii
Fondul de rulment se poate restitui in cazul transmiterii dreptului de proprietate bun imobil
Fondul de reparatii NU se restituie deponentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De aproximativ 2 ani se strânge lunar, fond de reparații (care ... AngiM AngiM De aproximativ 2 ani se strânge lunar, fond de reparații (care nu se rambursează la vânzarea apartamentului), cât și fond de rulment. În noiembrie s a ... (vezi toată discuția)
Bani stransi pentru reparatii/modernizari SorinaMihaela SorinaMihaela Buna ziua. Doresc sa vand apartamentul, iar in contul asociatiei de proprietari s-au strans pe numele meu 3000 lei. Am dreptul sa recuperez acesti bani? Cum ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt președintele unei noi asociatie de proprietari ... teodor popic teodor popic Bună ziua, sunt președintele unei noi Asociatie de proprietari dintr-un nr de 40 de ap. 7 ap. nu fac parte din asociatie de proprietari aceștia au ... (vezi toată discuția)