avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, sunt președintele unei noi Asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, sunt președintele unei noi Asociatie de proprietari ...

Bună ziua, sunt președintele unei noi Asociatie de proprietari dintr-un nr de 40 de ap. 7 ap. nu fac parte din asociatie de proprietari aceștia au obligația să contribuie la fond de rulment si fond de reparatii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:58, 11 Martie 2023
Absolut toata lumea trebuie sa contribuie la cele doua fonduri, conform art. 71 si 72 din legea 196/2018.
Atat timp cat proprietarii detin bun imobil in imobilul de locuit in comun,in conformitate cu disp L nr 196/2018 au obligatia legala sa constituie si sa actualizeze fondurile de rulment si de reparatii
Aspectul ca 7 proprietari au inteles sa nu devina membrii proprietari ,nu constituie temei legal pentru a fi exonerati de la obligatia constituirii fondurilor legal prevazute de disp L nr 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si scuze de deranj. am si eu o intrebare daca ma puteti ... Mih7777 Mih7777 Buna ziua si scuze de deranj. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Miltumesc. In blocul unde locuiesc cineva a vandut apartamentul fiicei lui in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr-un bloc unde beciul este inundat ... alexandra50 alexandra50 Buna ziua,as dori sa stiu, intr-un bloc unde beciul este inundat si prezinta un focar de infectie, tevile de apa potabila zac in apa menajera, cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. ... Mirela64 Mirela64 Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. Am obligția să plătesc fondul de rulment și alte ... (vezi toată discuția)