avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Daca am savarasit o fapta pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Daca am savarasit o fapta pe teritoriul unui judet, ...

Buna seara. Daca am savarasit o fapta pe teritoriul unui judet, pot cere sa fiu judecat in alt judet decat cel unde a fost fapta comisa?
Buna ziua,
Organul de cercetare competent este cel de la locul faptei.
Nu, este vorba de competenta teritoriala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta parchetului in cazul unei plangeri penale allissa allissa Va rog sa ma ajutati si pe mine...vreau sa fac o plangere penala dar nu stiu unde: - daca este dupa calitatea persoanei atunci competenta revine unui anumit ... (vezi toată discuția)
Conducerea pe drumurile publice cu permisul ... retinut nikseldon nikseldon Doua probleme as avea: 1. Situatia din art. 86 al (2) din OUG 195/2002 aplicabila In situatia in care o persoana conduce cu permisul de conducere retinut ... (vezi toată discuția)
Informatii competenta teritoriala a instantelor judecatoresti RAK RAK Va rog frumos, ma puteti ajuta cu cateva informatii? CPP Sectiunea a II-a, Competenta teritoriala a instantelor judecatoresti Art. 41. Competenta pentru ... (vezi toată discuția)