avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Firma pentru a înființa un ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Firma pentru a înființa un ong

Buna seara, îmi puteți recomanda o firma pentru a înființa un ong , rapid și fără griji. Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:46, 3 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana sa ajungeti sa va trebuiasca serviciile unui avocat, trebuie mai intai sa va reuniti membrii fondatori, sa intelegeti cam ce contine statutul unei asociatii tip ong si sa-l redactati. Sunt pe net unele modele din care sa luati principalele capitole care trebuie sa nu lipseasca dintr-un statut, dar cel mai important e ca membrii fondatori sa-l faca pentru ca nu avocatul se va folosi de prevederile din statut in perioada urmatoare infiintarii asociatiei la judecatorie, ci membrii insisi si doar ei stiu cel mai bine ce doresc , care sunt scopul, obiectivele si activitatile pentru care doresc infiintarea on-ului. Abia dupa ce il redactati, mergeti la un avocat.
Sa nu va treziti dupa cateva luni de la infiintare ca articolele din satut nu corespund cu dorintele pentru care membrii fondatori s-au apucat de treaba si sa incepeti sa umblati tot pe la judecatorie pentru modificarea lor.
Mulțumesc
avocatul care scrie statutul dupa capul lui si nu dupa ce s-a lamurit in profunzime cu intentiile si dorintele clientilor savarseste un act de malpraxis.... sigur ca ei trebuie sa ii explice ce si cum vor si el sa redacteze prevederile ref. scop, obiective si mijloace specifice reformuland ce au propus clientii, nu ce isi imagineaza el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie pentru copii belacsabacsaba belacsabacsaba Buna ziua Sunt interesat de a infiinta o asociatie pentru copii orfani etnie rom. Cat ma coasta infiintarea si unde sa incep infiintarea. Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie medicala pentru copii cu autism alexbriban alexbriban buna ziua ,spuneti-mi va rog ce costuri implica infiintarea unei fundatii medicale pentru copii cu autism?? as dorii detaliat si actualizat , costuri ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii caritabile fcsilviu@yahoo.com fcsilviu@yahoo.com Buna ziua, Dorim sa infiintam o asociatie caritabila care are drept scop ajutorarea persoanelor nevoiase. Va rugam sa ne spuneti care sunt etapele ... (vezi toată discuția)