avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , am cumpărat de vreo 3 luni o garsoniera. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , am cumpărat de vreo 3 luni o garsoniera. Mentionez ...

Buna ziua , am cumpărat de vreo 3 luni o garsoniera. Mentionez ca e prima proprietate cumpărata,cel de la care am cumparat-o nu are actele ,proiect instalatie interioară ,plan reveleu ,le motiv că acesta a cumoarat-o de la un alt proprietar și nici acela nu i-a dat actele ,ce as putea face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Mada-lina , utilizator 18:10, 29 Noiembrie 2020
Cand ati cumparat , cu contract vanzare-cumparare autentificat de notar, Ati avut extras de carte funciara. Daca cel care v-a vandut nu are solicitati de la Oficiul de cadastru o copie dupa cadastru. Copia contine releveul garsonierei. Planul instalatiilor, nu. Daca este bloc nou, dezvoltatorul va poate pune la dispozitie si schita si partea de instalatie interioara.
Nu este nou blocul ,este vechi

Alexandrina Mihai a scris:

Cand ati cumparat , cu contract vanzare-cumparare autentificat de notar, Ati avut extras de carte funciara. Daca cel care v-a vandut nu are solicitati de la Oficiul de cadastru o copie dupa cadastru. Copia contine releveul garsonierei. Planul instalatiilor, nu. Daca este bloc nou, dezvoltatorul va poate pune la dispozitie si schita si partea de instalatie interioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara îmi cer scuze că deranjez am nevoie de câteva îndrumări ... Nyk06 Nyk06 Buna seara îmi cer scuze că deranjez am nevoie de câteva îndrumări și un mic ajutor , am cumpărat o garsoniere cat de curând. și în acte existe unele ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera elena matei elena matei Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera de la o persoana fizica ,in garsoniera acum nu sta proprietarul .,sta unchiul proprietarei de drept,va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare garsoniera catalin818 catalin818 Buna ziua ! As dori sa vand o garsoniera, insa nu stiu exact ce acte si ce pasi trebuie facuti ! Am inteles ca e obligatoriu si certificatul energetic si ... (vezi toată discuția)