avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara îmi cer scuze că deranjez am nevoie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara îmi cer scuze că deranjez am nevoie de câteva îndrumări ...

Buna seara îmi cer scuze că deranjez am nevoie de câteva îndrumări și un mic ajutor , am cumpărat o garsoniere cat de curând. și în acte existe unele greșeli referitoare la adresa și Nr blocului cât și al scări unde este garsoniera , că și ideie in contract este trecut nr6, bloc 2 scara 1 partier apartament 35 atât în reveleu apartamentului cât și în planul de amplasament , in factura de curent este trecut Nr 4 bloc 1 sc 1 parter ap 35 , iar normal garsoniera se găsește la Nr 4 bloc1 sc 1 . menționez că am văzut această greșeală când am fost la asociație sa înregistrez contractul , ce este ciudat că sa făcut un prim contract în 2004 când sa vândut de către o societate primului cumpărător , iar în 2007 a intrat în posesia celui de al doilea proprietar tot la fel cu aceste adrese vreau să știu ce pot face va rog ajutama cu ceva răspunsuri va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Nyk06 , utilizator 20:58, 19 Februarie 2024
Aveti carte funciara si cadastru al imobilului. Cum a fost trecut? ce adresa?
In cadastru ii trecut Nr 6 bl 2 sc 1 am fost la cadastre la patrimoniu la primărie și toți ridica din umeri ptr că nimeni nu înțelege cum de garsoniera este fizic la Nr 4 iar contractul este la Nr 6 făcut că și adresa . Și mai ciudat este faptul că fosta proprietara și-a făcut adresa de buletin la Nr 4 practic unde se afla garsoniera dar nimeni nu înțelege cum atâta timp cât in contract ii o alta adresa sunt la capătul puterilor că nu știu ce sa fac și de unde sa incep că să iasă bine pe unde merg toți îmi zic că doar pe cale judecătorească se rezolva dar pe cn sa dau in judecata ptr că eu am luat garsoniera de la persoana fizica . Ce vreau să știu dacă merg la poliție și fac denunț ptr asta ce se întâmplă cu cel ce mi-a vândut mie că la urma ii înșelătorie și fals în acte .


SM LEGAL CONSSULT a scris:

Aveti carte funciara si cadastru al imobilului. Cum a fost trecut? ce adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. tocmai am achiziționat un apartament. după ce am ... Gyaa Gyaa Bună ziua. Tocmai am achiziționat un apartament. După ce am semnat contractul de vânzare cumpărare, acasă am văzut ca este trecută adresa imobilului ... (vezi toată discuția)
Cadastru apartament in bloc cu 1 scara (completare adresa in acte) armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire: a) proprietarul 1 are contract de construire locuinta si proces verbal de receptie in [b]Strada X, Bl Y3, AP18[/b]. ... (vezi toată discuția)
Cum îi pot obliga pe cei de la cadastru să vină la fața locului pentru a evalua corect o situație? adrian77buhusi adrian77buhusi socrul meu detine o garsoniera mostenita (cu acte de mostenitor valabile) ce nu o poate vinde ,intru-cat cei de la cadastru nu recunosc proprietatea lui. de ... (vezi toată discuția)