avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis C si certificat de sofer profesionist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis C si certificat de sofer profesionist

Buna ziua!
Am permis categoria C emis in Italia si as dori sa dau de atestatul pentru sofer peofesionist pentru a ma putea angaja la o firma de transport. In Italia acest atestat se numeste CQC dar nu stiu cum se numeste in Romania si care este procedura pentru al obtine. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2020
Ana maria3798, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 1 Decembrie 2020
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto obtinut in italia valabil in romania si invers silviu3marian silviu3marian Buna ziua.:help:Numele meu este Silviu si am si eu o intrebare.Daca fac scoala de soferi in Italia, si obtin categoria acolo,mi se elibereaza permis curat de ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi in italia. conditii... CRISTI DROZMAN CRISTI DROZMAN CE TREBUIE SA INDEPLINESC PENTRU A FACE SI OBTINE PERMISUL DE CONDUCERE CATEGORIA B IN ITALIA ? (vezi toată discuția)
Intentionez sa infiintez un pfa ingbv ingbv Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ ... (vezi toată discuția)