avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Cum face un petent - parte vatamata intr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Cum face un petent - parte vatamata intr-un dosar - ...

Buna ziua

Cum face un petent - parte vatamata intr-un dosar - sa-i determine pe procurorii de la SIIJ sa permita studierea dosarelor. Acestia ignora solicitarile pe care petentul le face zilnic de mai mult de 70 de zile. S-a ajuns la solicitarea cu nr. 73 !!!!!!!!! si procurorii ignora in continuare, nu se respecta Legea nici la SIIJ.
Cum sa mai fac. Sunt disperat :(((((((
Cu stima,
Daniel

Arat mai jos extras din ultima trimitere catre SIIJ:

Fw: Redir.: Fw: Solicitarea nr LXXIII pentru consultare dosar

Buna dimineata, domnule Procuror sef-adjunct al SIIJ

Aveti in atasamentul prezentei trimiteri solicitarea istorica, (de acuma putem spune "solicitare antica" daca sunt deja mai mult de 70 de zile de cand se trimite zilnic) a petentului, semnata si scanata pentru trimitere, in care arata ca cere sa studieze dosarele in care el este partea vatamata si care sunt "in lucru" la Sectie. Dosarele sunt despre "GUDUMAC OCTAVIAN - PROCUROR INFRACTOR"

Trimit acum si catre AVOCATUL POPORULUI, MINISTERUL JUSTITIEI. CSM, INSPECTIA JUDICIARA si PARCHETUL de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru luare la cunostinta. Probabil acolo nu stie nimeni cum se lucreaza la Sectia Speciala. Faptele semnalate ca fiind comiteri de infractiuni sunt de o mare gravitate atunci cand sunt comise de catre persoane ajunse in pozitia de procurori ai statului si apreciez ca fiind de o gravitate si mai mare aceste fapte atunci cand sunt produse la Sectia care investigheaza infractiunile comise in justitie.

Voi trimite pana cand mi se va aproba solicitarea.

Cer sa fie respectata Legea !!!!

CER SA MI SE APROBE SOLICITAREA PENTRU STUDIEREA DOSARELOR PENTRU CA LEGEA IMI PERMITE !!!!
In aceste dosare figurez ca fiind partea vatamata si Legea imi permite sa solicit studierea lor, am in vedere art. 81 din NCPP.

Va spun, cu parere de rau, ca s-a ajuns la aceasta a 73 - a solicitare a petentului de a putea studia dosarele pentru motivul ca la precedentele 72 nimeni nu raspunde.

Alte discuții în legătură

Obligatiile procurorului de caz georgeandrei georgeandrei Sunt parte vatamata intr-un dosar aflat in instrumentare de aproape 2 ani la procuror, pe infractiuni la legea constructiilor. Pentru a avea cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Solutionare plangere impotriva ordonantei procurorului de scoatere de sub urmarire penala jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. La sfarsitul anului trecut am facut o plangere penala impotriva savarsirii infractiunii de fals ... (vezi toată discuția)
Art.247 ncpp internarea medicala provizorie a suspectului Ing.Valentin Ing.Valentin Sunt parte vatamata intr-un dosar pentru violenta in familie, iar unchiul meu are calitatea de SUSPECT, avand in vedere comportamentul anormal si agresiv al ... (vezi toată discuția)