avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In urma cu 4 ani, sotia a intrat in concediu crestere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

In urma cu 4 ani, sotia a intrat in concediu crestere copil. ...

In urma cu 4 ani, sotia a intrat in concediu crestere copil. In perioada suspendarii activitatii firma la care lucra ,, a disparut,, . Din cate am inteles patronul a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate iar in firma nu mai exista nimeni desi aceasta figureaza ca fiind activa. Dupa scurgerea oerioadei de 2 ani sotia s.a angajat ka alta firma dar figureaza si la firma X. Nu are pe cine contacta pentru a demisiona si efectiv de 2 ani nu a mai avut nici o relatie de serviciu cu firma X. A facut o sesizare la ITM dar raspunsul acestora a fost ca in urma verificarilor nu a putut gasi nici o persoana la firma X, iar pentru orice litigiu sa se adreseze instantei. Pentru a nu mai figura in revisal angajat al firmei X cere instantei acest lucru sau trebuie sa dea in judecata firma pentru a lua act de demisia ei?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 02:36, 12 Decembrie 2020
Pai, cere instantei acest lucru, actionand in judecata firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie mosu1907 mosu1907 Buna ziua! O prietena, a lucrat la firma X din orasul X. In anul 2011 a intrat in concediu de crestere a copilului pana in 2013. In 2012 patronul firmei X ... (vezi toată discuția)
Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu angajator ... Sophia1975 Sophia1975 Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu angajator nu m-a angajat cumva fictiv si la alte firme de-ale lui pe care le detine? Are antecedente in ... (vezi toată discuția)
Angajat sau nu? nicoleta955 nicoleta955 Am fost angajat la o firma din, Februarie pana in Mai . 4 luni mai exact , dupa care am demisionat. Am cerut si primit o adeverinta de incetarea contractului ... (vezi toată discuția)