In urma cu 4 ani, sotia a intrat in concediu crestere copil. In perioada suspendarii activitatii firma la care lucra ,, a disparut,, . Din cate am inteles patronul a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate iar in firma nu mai exista nimeni desi aceasta figureaza ca fiind activa. Dupa scurgerea oerioadei de 2 ani sotia s.a angajat ka alta firma dar figureaza si la firma X. Nu are pe cine contacta pentru a demisiona si efectiv de 2 ani nu a mai avut nici o relatie de serviciu cu firma X. A facut o sesizare la ITM dar raspunsul acestora a fost ca in urma verificarilor nu a putut gasi nici o persoana la firma X, iar pentru orice litigiu sa se adreseze instantei. Pentru a nu mai figura in revisal angajat al firmei X cere instantei acest lucru sau trebuie sa dea in judecata firma pentru a lua act de demisia ei?
Demisie
mosu1907
Buna ziua!
O prietena, a lucrat la firma X din orasul X. In anul 2011 a intrat in concediu de crestere a copilului pana in 2013. In 2012 patronul firmei X ... (vezi toată discuția)
Angajat sau nu?
nicoleta955
Am fost angajat la o firma din, Februarie pana in Mai . 4 luni mai exact , dupa care am demisionat. Am cerut si primit o adeverinta de incetarea contractului ... (vezi toată discuția)