E adevarat ca dialogati cu niste oameni care nu pricep textul legii. Si nu schimbati destinatia de "spatiu comercial". Doar ca dati destinatiei (un spatiu unde se presteaza activitate comerciala, nu e locuinta) o definire mai clara, prin faptul ca vindeti un serviciu , cel de intretinere corporala (asta e activitatea comerciala ).
"Spatiu cu acces public" e o idiotenie, nu e o destinatie. Dar...atit pricep acei functionari publici.
Art. 40 e clar, in condominiu exista spatii cu destinatia de locuinta si spatii cu alta destinatie decit locuinta. Un exemplu (cel mai frecvent) e destinatia de "spatiu comercial".
Insa e o destinatie generalista, trebuie definita mai detaliat prin genul de activitate ce se desfasoara. Vecinii si asociatia nu pot fi de acord in lipsa precizarii genului de activitate, articolul e corect.
Altfel, asa cum am scris anterior, ceri conventie pentru ceva benign, gen activitatea pentru care doriti sa va autorizati si faceti acolo un disco-bar.
Ani1959 a scris:
Asa este, se confunda activitatea cu destinatia. Ei imi cer schimbare de destinatie. I-am dat in judecata dar bineinteles nu am castigat. J