avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, momentan sunt angajat la un restaurant.. Firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, momentan sunt angajat la un restaurant.. Firma și-a încetat ...

Bună, momentan sunt angajat la un restaurant.. Firma și-a încetat activitatea și ne-au dat zilele de concediu urmând pe urma sa intram în șomaj tehnic, după o cearta cu șeful mi-a cerut pana la finalul concediului sa ii trimit lichidarea,specific ca firma ar fii în vânzare dar nu am fost anunțați.. Întrebarea mea ar fii.. Dacă eu ii trimit acea lichidare eu pierd orice fel de șomaj sau preaviz? Mai specific ca șeful are o influenta mare mai pe înțeles are pile peste tot și nu as vrea sa am și mai mult de pierdut, Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
Eusunt12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 3 Decembrie 2020
Intr-adevar, incetarea c.i.m.cu acordul partilor sau prin demisie nu va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.
Pai eu nu sunt de acord cu demisia, as vrea sa primesc șomaj tehnic, as fii oarecum obligat de el..

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, incetarea c.i.m.cu acordul partilor sau prin demisie nu va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.

Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
Eusunt12, utilizator
Chiar daca dvs doriti asa ceva, trebuie sa vrea si angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre demisie si incetarea raportului de munca cu acordul partilor mada9luci mada9luci va rog tare mult sa imi spuneti daca exista vre o diferenta intre demisie si incetarea raportului de munca cu acordul partilor. sunt angajata la o firma si ... (vezi toată discuția)
Demisie forțată Florina97 Florina97 Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați in urmatoarea problema. Lucrez într-o firmă de contabilitate de 8 luni. Mentionez ca imi fac treaba ca la carte ,m-am ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca angajatorul nu vrea sa aprobe cererea de incetare contract de munca? sa fie cu acordul partilor? Raluk94 Raluk94 Buna! Eu lucrez de 3 ani si ceva in firma si vreau sa imi incetez contractul de munca, la zi, dar cu acordul partilor. Ideea e ca sefa mea nu vrea sa aprobe ... (vezi toată discuția)