avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligatie prezentare concediu medical prenatal.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligatie prezentare concediu medical prenatal.

Buna ziua.
In decembrie am intrat in concediu prenatal.
Am un loc de munca, functie de baza 8 ore/zi (unde nu mai pot lucra), si 2 locuri de munca a cate 2 ore/zi (pot lucra de acasa).
Pot sa prezint prenatalul doar la locul de munca de baza? O sa am probleme?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 4 Decembrie 2020
Si la celelate cum veti figura in pontaj?
Voi figura cu 2 ore/zi, daca este legal.
Nu vreau sa am probleme la indemnizatia CCC.
Deci il pot duce doar la functia de baza?
Multumesc!
In opinia mea, da ... intrucat legea nu interzice cumulul indemnizatiei de maternitate cu alte venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie maternitate pentru cel de-al doilea copil NicoletaMarcela NicoletaMarcela Buna ziua, Fiti draguti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.... Acum sunt in concediu de crestere al copilului pana la data de 11.09.15(am nascut in ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal cristytina cristytina Buna ziua! am si eu o intrebare. Am nascut in 24 mai 2010 si cei de unde lucrez m-au pontat pe toata luna mai si mi-au spus ca imi inregistreaza concediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! m-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns pentru urmatoarea ... Mena124 Mena124 Buna ziua! M-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns pentru urmatoarea speta? Urmeaza sa nasc in aprilie, sunt angajata cu norma intreaga de aporximativ 4 ani ... (vezi toată discuția)