avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drept are o stranepoata daca pe langa ceilalți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drept are o stranepoata daca pe langa ceilalți moștenitorii ...

Ce drept are o stranepoata daca pe langa ceilalți moștenitorii legali ce cota ii revinedaca sunt mai multi moștenitori iar iar moștenirea vine de la strabunici bunicul ei neavând nimic pe numele lui
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:10, 4 Decembrie 2020
Buna ziua,
Daca vine prin reprezentarea inaintasilor ei atunci are TOATE drepturile pe care le-ar fi avut cel pe care-l reprezinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nepoata MARIANAV MARIANAV Va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema: Locuiesc intr-o casa din care mi s-a vandut de proprietar(bunic) ½.Arata ca 2 case cu curte ... (vezi toată discuția)
Mostenire July28 July28 Buna! Am si eu o nedumerire, mai exact bunica mea. In satul ei natal au ramas niste terenuri dupa moartea strabunicii care au fost lucrate fara forme legale ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral sarm07opr sarm07opr Strabunica a lasat prin testament intreaga ei avere la doua nepoate(una de fiica si una de fiu). In acelasi testament sunt inregistrati ca mostenitori ... (vezi toată discuția)