avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Buna ziua, fac un contract de inchiriere pe un an de zile cu posibilitatea prelungirii termenului. După un an eu nu mai vreau sa prelungesc contractul. Nu stiu daca contractul trebuie legalizat la notar.Dacă poate chiriașul să refuze evacuarea și in ce conditii!Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:07, 5 Decembrie 2020
Nu trebuie legalizat, desi era bine sa-l puteti evacua...daca nu vrea sa plece pana in martie nu-l puteti evacua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere, eliberare apartament Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am un contract de închiriere pe un apartament cu data eliberări trecuta in contract întrebarea mea este daca eu trebuie sa fac o notificare ... (vezi toată discuția)
Resiliere contractul de inchiriere camelia50 camelia50 Am un apartament pe care l-am inchiriat. Acum vreau sa il vand. Inainte de vanzare vreau sa reziliez contractul de inchiriere. Contractul de inchiriere prevede ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea prelungirii unui contract de inchiriere la administratia financiara PIFOU PIFOU Buna ziua, Am avut inregistrat la Administratia Financiara un contract de inchiriere pentru perioada 16noiembrie 2012-16martie 2013,chiriasul nu a putut ... (vezi toată discuția)