Sint asociata intr-o firma (SRL) de la data infiintarii ei , adica 15.12.2008 . In aceasta firma eu am 50% din capital iar asociatul meu tot 50% (acesta este fostul meu sot de care am divortat din iunie 2009 fara partaj inca). Eu ,in tot acest timp nu am avut acces in firma pt.ca mi-a interzis el si am si alt servici la stat . Din luna iunie am vrut sa renunt si sa ies din acesta firma pe cale amiabila si sa trec partea mea fostului sot si asociat dar acesta tot tergiverseaza lucrurile . De curind am aflat ca nu a platit obligatiile la buget de la inceputul anului si acum sint in valoare de 10000 Roni . Firma nu prea merge bine . Pe de alta parte pe mine nu m-a consultat niciodata cu privire la deciziile pe care le-a luat in fima, nu am semnat nici un act sau registrul asociatiilor (nu cred ca are asa ceva), nu am avut voie sa calc in firma . Intrebarea meu este cum pot sa ies din firma si mai ales sa nu platesc datoriile pe care el le-a facut pe firma . Va multumesc anticipat .
Cu privire la datorii daca nu sunteti si administrator in firma nu sunt probleme iar cu privire la participatia in firma, puteti formula o cerere de retragere la Tribunalul teritorial.
Iesire din firma
soc
sant asociat 50% la o firma cu doi asociati ,celalalt fiind si administrator si as dori sa ies din firma.avem ceva restante la finante.care sant etapele care ... (vezi toată discuția)