avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Mă puteți ajuta și pe mine vă rog cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Mă puteți ajuta și pe mine vă rog cu un răspuns ...

Bună ziua!

Mă puteți ajuta și pe mine vă rog cu un răspuns la o întrebare?
Este vorba de prietenul meu care este închis de 8 luni și ar dori să obțină o permisie ca să iasă din închisoare de sărbători pentru cel puțin 24 de ore. El a făcut o cerere, dar e foarte posibil să nu fie aprobată. Nu a putut să lucreze în acest timp, pentru că nu a fost lăsat și știu că aceasta ar putea fi o condiție pentru obținerea permisiei. În schimb el a avut o conduită foarte bună și a mai participat la cursuri. Menționez că se află în regim semideschis.
Ce s-ar mai putea face pentru a obține obține aceasta permisie?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:26, 9 Decembrie 2020
In afara de cerere si comportament adecvat nu are ce sa mai faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la regim inchis la regim semideschis vdeny vdeny Buna ziua, sotul are o condamnare de 7 ani, din care mai are de executat cel putin (pana la data eliberarii conditionate) 2 ani 8 luni si 11 zile. ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata - inchisoare Carolia Carolia Prietenul meu are de executat o pedeapsa de 3 ani, 2 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare din data de 20.noiembrie 2016. In acest timp după ce a ... (vezi toată discuția)
Ce aduce nou legea 83? assi assi Buna ziua, Ce aduce nou aceasta lege pentru regimul semideschis? Multumesc (vezi toată discuția)