avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori sa va intreb in cazul in care doi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori sa va intreb in cazul in care doi soti isi ...

Buna ziua! As dori sa va intreb in cazul in care doi soti isi pired vietile si nu au nici un copil ca urmas, drept urmare, cine sunt cei care pot avea drept la mostenire? Asta in cazul in care nici unul dintre ei nu si-au facut testamentu. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:46, 7 Decembrie 2020
parintii, fratii celor doi, sau nepoti de frate... depinde. Ce rude au ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire dupa decesul sotului (casnicie fara copii) ALINA-MARIA ALINA-MARIA Buna ziua, As dori sa va intreb daca am dreptul la apartamentul sotului meu el fiind decedat(noi fiind casatoriti de 15 ani) si neavand urmasi de ... (vezi toată discuția)
Cine poate cere reductiunea liberalitatilor excesive? calin_andrei calin_andrei Concret: defunctul nu a avut copii si nici sot. A avut 2 frati (ambii decedati la data deschiderii testamentului). Un frate a avut 2 copii, celalalt 1 copil. ... (vezi toată discuția)
Probleme la testament ioana_topolino ioana_topolino buna,am o matusa si un unchi care nu au copii si care au hotarat sa imi dea casa mie,eu fiind unul din nepoti pe baza de testament.acestia mai au frati si ... (vezi toată discuția)