avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Probleme intre angajat si angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Probleme intre angajat si angajator

Sunt invatatoare. daca am beneficiat in luna noiembrie de 17 zile concediu medical si am avut 4 zile efectiv lucrate, reducerea salariului cu procentul de 15,5% potrivit legii 329/2009 se aplica si asupra zilelor cand am avut concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 18:48, 28 Decembrie 2009
Reducerea salariului cu procentul de 15,5%, potrivit legii 329/2009, se aplica numai pentru perioada efectiv lucrata.
Calcul concediului medical este determinat de venituri realizate anterior acordarii certificatului de concediu medical.

Reducerea salariului se refera la o diminuare curenta a salariului si nu are legatura cu lunile platite si care intra in calculul concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta zile fara plata si concediu fara plata ionu roman ionu roman Exista vreo diferenta intre zilele fara plata prevazute de legea privind rationalizarea cheltuielilor publice, 329/2009, si concediu fara plata din Codul ... (vezi toată discuția)
Rog urgent lamurire ContSters23466 ContSters23466 lucrez in sistemul sanitar de stat. menagerul ne-a solicitat sa semnam o varianta pentru reducerea cheltuielilor conform legii 329/2009. nu am semnat nici o ... (vezi toată discuția)
Calcul co si cb maitrei maitrei La calculul CO si CB, cate zile se iau in calcul pe luna noiembrie 2009: 21 lucratoare din luna sau 17 zile (unde am avut 4 zile fara salariu la bugetari) (vezi toată discuția)