avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!Am nevoie de un avocat pentru deschidere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!Am nevoie de un avocat pentru deschidere succesiune ...

Bună seara!Am nevoie de un avocat pentru deschidere succesiune (intocmire documente)în orașul Buzău .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:17, 7 Decembrie 2020
Puteti angaja avocat din Buzau sau din alta localitate daca nu gasiti avocat disponibil in Buzau.
Din cate stiu eu sunt destui avocati in Buzau.
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune danliviu danliviu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo limitare asupra locatiei unde se va deschide succesiune. Situatii sta in felul urmator, se doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Mostenire -- nu cunosc toata masa succesorala magda1612 magda1612 Tatal meu intentioneaza sa deschida succesiunea in urma decesului parintilor lui ( dupa 2 ani de la moartea ultimului parinte ! ) . Mostenitori ar fi el (tatal ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a putea vinde un apartament mostenit - succesiune nedezbatuta Penty Penty Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti la o intrebare, in masura in care puteti si doriti. Parintii mei au decedat si de pe urma lor ne-au ramas, mie si fratelui ... (vezi toată discuția)