avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, in cazul mama copilului refuză să îmi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, in cazul mama copilului refuză să îmi dea analize ...

Bună ziua, in cazul mama copilului refuză să îmi dea analize medicale ale copilului, atunci prin ce cale le pot primi ? Medicul de familie este unul de umplutură, doar cu numele...si nu pot umbla la fiecare clinica să aflu aceste informații..
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:25, 12 Decembrie 2020
Solicitați prin cerere de chemare în judecată să obțineți obligarea mamei la a vă da periodic acele informații.

Ștefan18drb a scris:

Custodia este la comun, cu domiciliul la mama, dar mama mi-a refuzat si refuză să îmi dea analizele medicale ale copilului...

La ce vă folosesc analizele medicale ale copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! În urma divorțului, fosta soție îmi ingradeste ... Loredana7830 Loredana7830 Bună seara! În urma divorțului, fosta soție îmi ingradeste toate drepturile legate de copil. În ultima hotărâre, instanta a decis ca eu sa fiu informat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pe data de 18 sotia mea a plecat de acasă la părinții ... Sebi Iași Sebi Iași Bună ziua, pe data de 18 sotia mea a plecat de acasă la părinții ei, menționez că suntem căsătoriți de o lună și nimic nu mi-ar fi trecut prin cap ... (vezi toată discuția)
Fosta sotie nu vrea sa-mi dea actele pentru minorul bolnav laurentiu1974 laurentiu1974 Buna ziua, O pot actiona in judecata pe fosta sotie ca nu vrea sa-mi arate actele pentru unul din minori care este bonlav si nu vrea sa-mi spuna ce ... (vezi toată discuția)