avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pașii si procedurile de contestare a unei amenzi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pașii si procedurile de contestare a unei amenzi contravenționale ...

Care sunt pașii si procedurile de contestare a unei amenzi contravenționale in instanța ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:30, 8 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați o cerere prin care să solicitați anularea p-v de contraventie sau înlocuirea amenzii cu sanctiunea avertisment. Dacă este vorba despre o amendă rutieră, judecătoria de la locul faptei este competentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda miturusanda miturusanda Daca am luat o amenda de circulatie care pe langa sanctiunea materiala imi mai suspenda si permisul de conducere, cand o contest trebuie sa cer obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Solutie plangere contraventionala Claudia Simion Claudia Simion Stimati colegi, Va adresez si eu urmatoarea intrebare: intr-un proces avand ca obiect plangere contraventionala (OUG 195) impotriva unui proces verbal, prin ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal incarat necoresponzator viaiacob viaiacob Buna ziua, Recent am primit un proces verbal de contraventie in care am fost sanctionat cu 6 puncte de amenda si 4 de penalizare, pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)