avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz. Buna, daca ti.ai depus preavizul , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz. Buna, daca ti.ai depus preavizul , angajatorul a înregistrat ...

Buna, daca ti.ai depus preavizul , angajatorul a înregistrat notificarea, daca renunță la o perioadă din preaviz, trebuie sa.ti plateasca restul zilelor de preaviz neefectuate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 8 Decembrie 2020
Nu are aceasta obligatie. C.i.m. va inceta la data renuntarii partiale la termenul de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca si alte drepturi dupa demisie grobianu grobianu Buna ziua. Sotia mea si-a dat demisia acum doua zile din functia de director adjunct al unui magazin. precizez ca angajatorul a renuntat la perioada de ... (vezi toată discuția)
Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo baza legala de fi obligat sa exerciti preavizul de demisie de 20 de zile , conform contract . Cu alte ... (vezi toată discuția)