avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am trimis o cerere de urgentare acum o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am trimis o cerere de urgentare acum o saptamana a ...

Buna ziua! Am trimis o cerere de urgentare acum o saptamana a dosarului la parchet prin intermediul Email-ului, aveti idee care sunt pasii urmatori?
multumesc anticipat (tin sa precizez ca am aflat de la politistul de caz precum ca procurorul claseaza dosarul) !!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:16, 9 Decembrie 2020
Trebuie sa asteptati sa primiti solutia procurorului sau in cazul in care intarzie sa apara, sa reiterati cererea, astia sunt pasii urmatori.
Mai tin sa precizez ca politistul de caz m-a informat acum 2 luni ca procurorul claseaza dosarul meu!!
Pasii urmatori sunt : rabdare, rabdare, rabdare!
Fara avocat nu aveti sanse la urgentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare rezolutie parchet dosar de 3 ani OLIMPIUCLAUDIU OLIMPIUCLAUDIU Buna ziua, Am marea rugaminte de a ma consilia asupra urmatorului demers ce trebuie facut in speta prezentata succint mai jos: in decembrie 2021 am fost ... (vezi toată discuția)
Drept consultare dosar penal Utilizatornou2019 Utilizatornou2019 In calitate de suspect intr-un dosar penal care inca se afla in lucru (de peste 2 ani), am dreptul de a solicita politistului care lucreaza cazul de a ma lasa ... (vezi toată discuția)
Ajutooorrrrrr !!!!plangere penala neplata pensie dana92 dana92 Buna ziua ! Va scriu cu incredere ca ma puteti ajuta . Am un dosar pentru pensie alimentara deschis din luna februarie la sectia de politie din orasul meu ; ... (vezi toată discuția)