avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Renuntare mandat presedinte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Renuntare mandat presedinte asociatie de proprietari

Buna seara,
Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari. Din Aprilie 2020 tot prezint solicitari de inlocuire din functia de presedinte ( demisii, solicitari inlocuire. Am organizat AG, dar niciunul dintre proprietari nu doreste sa preia functia. Ce alte posibilitati mai am ca sa ies din aceasta functie, in afara de a instaina apartamentul? Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:43, 9 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere de a iesi din asociatie. Nu puteti ocupa o functie, fara a fi membru. Odata cu depunerea cererii, nu mai sunteti presedinte.
Pare singura soluție :) Mulți președinți sau membri din conducere vor să renunțe la funcție și nu reușesc nicicum.

Ena1987, după ce aleg altul vă puteți înscrie din nou.
Multumesc frumos pentru raspuns. Aceasta cerere se depune la judecatorie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, se depune la asociatie, adresata CEx. Nu aveti voie sa ocupati nici o functie, cit timp nu sunteti membru al asociatiei de proprietari.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie membru de comitet din asociatia de proprietari florina mardare florina mardare unde trebuie sa merg sa ajung in instanta de judecata sa pot demisiona din comitetul asociatiei de proprietari ? imi trebuie avocat ? (vezi toată discuția)
Demisie presedinte! cat poate sta un presedinte demisionar in ... akuda akuda Demisie presedinte! Cat poate sta un presedinte demisionar in conditiile in care niciunul din proprietari nu doreste sa preia functia? (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara presedinte si comitet executiv Mihaela0215 Mihaela0215 Buna ziua, Din cauza unor probleme majore legate de spatiul comun, de canalizare si documentele imobilului, suntem in situatia in care nimeni nu isi doreste ... (vezi toată discuția)