avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, Stau la bloc si vecinul de deasupra m-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, Stau la bloc si vecinul de deasupra m-a inundat provocand ...

buna ziua,
Stau la bloc si vecinul de deasupra m-a inundat provocand daune in dormitor. Anul asta nu am locuit in apartament ( din cauze pandemiei) si lucreaz de acasa de la parintii mei in alta localitate.
Vecinul de deasupra nu m-a anuntat de inundatie...si nici nu e de gasit acasa...si la intretinere are datorii mari.
Eu nu am asigurare pentru incidente din astea.Ce pot sa fac legal ca sa obtin de la el despagubiri pentru ce s-a deteriorat.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: paiudaniela , utilizator 16:12, 10 Decembrie 2020
Îl puteți actiona in judecata.
Mergeti la avocat daca vreti proces.
Pana la judecata care costa cam mult acum , este bine sa faceti o asigurare cat de mica , se poate face si in rate , sunteti mai sigura si nu mai umblati prin instante ,
Dupa parerea mea , ar trebui cautata persoana si cazut la o intelegere , dar dupa ce spuneti ca are datorii mari la intretinere ... de aceea este buna o asigurare , este parerea mea .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare house la garanta maria tudorita maria tudorita Ziua buna, am cumparat o garsoniera cu credit imobiliar de la Alpha, cu asigurare de la Garanta. Asigurarea e obisnuita , zic eu, tip House. ieri m-a ... (vezi toată discuția)
Reparatie dupa inundare DORUSTA DORUSTA Buna seara. Un vecin a inundat pe altul. Cel inundat a cerut ca sa i se repare baia care a fost afectata, cel vinovat a fost de acord, dar pe langa baie a fost ... (vezi toată discuția)
Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)