avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa depun dosarul pt ccc si sa renunt la concediul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa depun dosarul pt ccc si sa renunt la concediul de maternitate?.

Buna ziua, vreau sa știu dacă pot sa depun dosarul pt ccc deși mi-au mai rămas de luat vreo 20 zile de concediu maternal pe care nu doresc sa le mai iau
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 10 Decembrie 2020
Buna ziua,
Da, puteti face asta dar sa aveti cel putin 42 de zile de concediu dupa nastere, acestea sunt obligatorii.
Nu are nicio legatura aspectul mentionat de dvs cu depunerea dosarului ....important este efcetuarea celor 42 de zile de concediu postnatal.
Am 60 zile de concediu postnatal deci atunci îl pot depune
Da, il puteti depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Porumbdiana Porumbdiana Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu trebuia sa nasc in 20 octombrie data probabila ... Mirela092 Mirela092 Buna ziua, eu trebuia sa nasc in 20 octombrie data probabila nasterii, dar din cauza unor probleme de ieri sunt internata in spital si voi naste maine. Sarcina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un pfa cabinet de psihologie, am contract individual ... Raluca simion Raluca simion Buna ziua. Am un pfa cabinet de psihologie,am contract individual de munca ca lector in invatamantul universitar si sunt angajata si la plata cu ora intr-o ... (vezi toată discuția)