avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa depun o actiune in instanta (obligatia de a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa depun o actiune in instanta (obligatia de a face), ...

Doresc sa depun o actiune in instanta (obligatia de a face), insa parata este decedata. Aceasta are un fiu dar nu cunosc daca fiul a deschis succesiunea de pe urma mamei sale, respectiv daca are certificat de mostenitor. Pot sa chem in judecata fiul, ca succesibil al mamei sale, in temeiul art.1100 cod civil? Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:55, 9 Decembrie 2020
art.1100 cod civil, din ce an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral,iesire din indiviziune mary6 mary6 Buna ziua.In urma decesului bunicii din partea mamei,la dezbaterea succesiunii fiind trei mostenitori ,nu a fost facuta departajarea sau iesirea din ... (vezi toată discuția)
Vă rog mult putin ajutor. Mija Adela 7 Mija Adela 7 Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune in instanta. dandanaua dandanaua Autorul a avut 3 copii.Unul (F1),care are la randul sau 2 copii(sa zicem N1 şi N2), a murit la 2 ani dupa autor, iar ceilalti doi (F2 şi F3) traiesc.De ... (vezi toată discuția)