avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis. Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis. Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce pot face ...

Suspendare permis.
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia creata !
Am fost filmat cu aparatul mobil radar din spatele camionului care-l conduceam,pe raza localitatii Rovinari din Gorj si mi-a fost suspendat permisul pentru ca agentii au considerat ca am depasit pe linie continua,total neadevarat si pot proba cu filmarea de la bordul camionului.Am facut contestatie la Judecatoria din Tg.Jiu punand la dosar in doua exemplare filmarea,in ziua cand a fost stabilita sedinta la Judecatorie am aflat ca Politia a pus la dosar inregistrarea filmata cu aparatul radar depasind termenul de depunere,cu toate acestea Judecatorul a aceptat filmarea iar pe cea depusa de avocatul meu a refuzat-o considerand-o nelegala dar in termen.
S-a dat termen de 28.12.2020 pentru a se studia filmarea de la Politia Rutiera.
Este corecta decizia Judecatorului si ce mai este de facut ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:32, 10 Decembrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declarati apel si motivati ca este gresita hotărârea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul lucru pe care-l aveti de facut este sa studiati inregistrarea de la politie. Daca nu ati savirsit fapta, nu ar trebui sa apara nici pe inregistrarea politiei acea depasire pe linie continua.
Apel nu aveti cum sa declarati, nu s-a judecat nici fondul, inca.
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2020
latka, utilizator
acest răspuns util
Da, nu s-a dat nicio decizie, asa cum a zis in mod eronat userul.
Trebuie vazut ce rezulta din probe.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
acest răspuns util
Userul nu a zis ca s-a dat vreo hotărâre judecătorească, pe fond. Ci ca s-a dat un nou termen, admițând o probă video.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, nu s-a dat nicio decizie, asa cum a zis in mod eronat userul.
Trebuie vazut ce rezulta din probe.

latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat, plangere contraventionala valentin1988 valentin1988 Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere sub pretext ca am depasit linia continua, fapt ce a fost si filmat. Fapta s-a intamplat in jurul orei 18.00 ... (vezi toată discuția)
Am ocolit/depășit o mașină-școală pe trecerea de pietoni și pe linia dublă continuă. cum ar trebui să motivez plângerea contravențională? CossminHc CossminHc Buna ziua, astazi am ocolit o masina de scoala in dreptul trecerii de pietoni si am calcat linia continua, moment in care am fost oprit de un echipaj al ... (vezi toată discuția)
Amenda radar pitbull83 pitbull83 buna ziua,vreau sa stiu exact care este forma legala pentru amenda radar privind filmatul(inregistratul)cu o camera din fata,este legal sa fi filmat din fata ... (vezi toată discuția)