avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune

mai am timp pana pe 31.12 sa depun intampinare,sau nu se lucreaza zilele astea?
si daca nu am aparator, pot depune intampinarea in ziua procesului?
Cel mai recent răspuns: ana cata , utilizator 18:00, 30 Decembrie 2009
Puteti trimite prin posta intampinarea ... Potrivit Codului de procedura civila, in cazul in care paratul nu este reprezentat sau asistat de avocat, presedintele ii va pune in vedere, la prima zi de infatisare, sa arate exceptiile, dovezile si toate mijloacele sale de aparare despre care se va face vorbire in incheierea de sedinta; instanta va acorda, la cerere, un termen pentru pregatirea apararii si depunerea intampinarii.
Asa cum v-a spus si freeelis, puteti trimite intampinarea prin posta cu confirmare de primire!
La prima infatisare solicitati amanare pentru a va angaja un aparator!B-)
Succes!
=D>
multumesc mult pentru raspuns,dar cui anume trimit intampinarea? reclamantei un exemplar si judecatoriei altul?:(
intampinarea o trimiteti in la judecatorie, iar la prima infatisare un exemplar ii va fi inmant de catre jude celeilalte parti., deci, veti avea 2 intampinari una ptr instanta care ramane la dosarul cauzei si una ptr partea adversa , instanta ii va inmana un exemplar la urmatoarea infatisare.veti trimite prin posta 2 intampinari.daca sunt mai multi reclamanti veti trimite intampinarea in atatea copii cati reclamanti sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Am termen luni pt o ordonanta presedintiala program vizitare ContSters144243 ContSters144243 vreau sa depun o intampinare pt o ordonanta cu termen luni,26 iulie,cand e acest termen limita? din cate stiu 5 zile, dar 5 zile lucratoare, calendaristice? ... (vezi toată discuția)