avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt angajat M.A.I, subofiter , in prezent folosesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt angajat M.A.I, subofiter , in prezent folosesc locuinta ...

Sunt angajat M.A.I, subofiter , in prezent folosesc locuinta de serviciu in baza unui contract valabil incheiat, in acelasi bloc mai multe locuinte de serviciu au fost vandute chiriasilor in baza L562 din 2004. Sunt casatorit, am doi copii cu handicap, vreau sa cumpar locuinta de serviciu.
Ce prevedere legala ma poate ajuta, avand si o situatie familiala mai delicata, deoarece cand v-oi iesi la pensie trebuie sa eliberez locuinta. Am facut mai multe cereri pentru cumparare dar am primit raspuns ca nu este oportun vanzarea locuintei.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:07, 12 Decembrie 2020
Este o chestiune destul de specifica problema dvs, adica este o lege speciala si ca atare expertiza prea multa nu exista. Opinia mea este sa faceti in scris o cerere documentata si bine fundamentata, si in continuare, sa vedeti daca raspunsul poate fi contestat si apoi, eventual sa solicitati in instanta rezolvarea. Mai multe ar mai fi de zis, dar ...
Cautati un avocat si incercati o consultare cu actele si cu situatia dvs in fata. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta de serviciu mai rikihd rikihd Conform art 2 , alin. 1 din legea 562/2004 care specifica ca \'\' persoanele care sunt titulari de contract de inchiriere, detin o locuinta de serviciu in ... (vezi toată discuția)
Apartament de serviciu necumparat Lari Paduraru Lari Paduraru Pentru un apartament de serviciu primit de la o unitate care acum este in lichidare, care este procedura pentru a putea fi cumparat? Chiriasul a incetat ... (vezi toată discuția)
Legea chiriasilor 112/95.og 40/99,protectia chiriasilor janos_robert janos_robert Un cetatean a locuit in spatiul primariei in calitate de chirias titular din anul 1992.....aceasta locuinta afost revendicata de proprietarul de drept in anul ... (vezi toată discuția)