avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, In .21 noiembrie 2020 am cumparat o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, In .21 noiembrie 2020 am cumparat o masina, nu am ...

Buna seara,

In .21 noiembrie 2020 am cumparat o masina, nu am reusit sa o inscriu pe numele meu, am fost programat pe 13.01.2021.. Pot circula in aceasta perioada cu masina sau o sa am.probleme daca ma opreste politia?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lalea01 , utilizator 13:09, 15 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mașina este înmatriculată? dacă da, puteți circula.
altfel ar însemna că nu putem conduce decât mașini la care suntem proprietari, nu-i așa?
Va multumesc pentru mesaj.
Masina este inmatriculata pe numele fostului proprietar..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare MPep MPep Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in noiembrie 2012, am facut identificarea si toate platile necesare pentru a o inmatricula pe noul ... (vezi toată discuția)
Impozit masina play play am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)