avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Pot incasa o cotizatie in anul curent pentru anul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Pot incasa o cotizatie in anul curent pentru anul viitor?

In cazul unui ONG, pot factura o cotizatie anul curent pentru anul viitor?
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:27, 3 Martie 2021
Puteti incasa o cotizatie in anul curent pentru anul viitor.
desi este atipic si rar intalnit in practica, puteti si factura si incasa anticipat cotizatii. Mai ales daca e probabil ca acel membru nu se va retrage si nici nu veti modifica in anul urmator nivelul de cotizatie. Dar chiar si daca se intampla asemenea eveimente sunt solutii - cereti diferenta sau dimpotriva returnati suma total sau partial, dupa cum prevede statutul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la statutul de membru al unei asociatii ionita anisoara ionita anisoara va rog sa-mi spuneti ce repercursiuni ar putea avea retragerea unui membru fondator din C.D. si demisia lui din Asociatie?Cum interpretati acestea?Dar ... (vezi toată discuția)
Functionare ong darabadorin darabadorin Daca in statutul ong-ului este prevazut expres ca numai presedintele convoaca Consiliul director, mai exista si situatii exceptionale de convocare (vezi toată discuția)
Chelt infiintare ong MariOancea MariOancea Buna seara, Am o asociatie fara scop patrimonial care s a infiintat anul trecut dar abia acum si-a inceput activitatea.Va rog sa imi spuneti daca am gandit ... (vezi toată discuția)