avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am un salariat care si-a dat demisia, i s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am un salariat care si-a dat demisia, i s-a acceptat ...

Buna ziua,
am un salariat care si-a dat demisia, i s-a acceptat cu perioada de preaviz de 20 de zile.Este in perioada de preaviz incepand cu 03.12. Intre timp a intrat in carantina si-mi va aduce Concediu medical. Influenteaza acest fapt perioada de preaviz? sau merg in paralel fara sa se influenteze?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 11 Decembrie 2020
Da, influenteaza ... concediul medical suspenda perioada de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in preaviz ivanovionica ivanovionica Buna ziua , Ce se poate intampla daca in timp ce se deruleaza preavizul se aduce cm un nr de zile consecutive apoi alt cm dar nu lipit de restul ;lipsesc ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Pot avea concediu medical in timpul preavizului? corina.trandafir corina.trandafir Un salariat poate avea concediu medical pe durata preavizului(in cazul demisiei si concedierii)sau va trebui ca acesta sa recupereze zilele de preaviz dupa ... (vezi toată discuția)