avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Reducere norma de venit PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Reducere norma de venit PFA

Buna ziua,

Mi-am deschis recent un PFA la normal de venit. Apartin de jud. Cluj unde, printr-o decizie din 2019 se mentioneaza urmatoarele: se reduce norma de venit cu 40%- pentru contribuabilii care au in ingrijire un copil in varsta de pana la 3 ani.
Intrebarea mea este daca cunoaste cineva aceasta situatie, la ANAF nu raspunde nimeni si nu am gasit nici o persoana care sa stie exact in ce conditii se acorda reducerea.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot fi scutit de 50%din impozit daca urmez cursurile unei scoli postliceale? hugobos hugobos Am auzit de la unele persoane ca as putea fi scutit de 50%din impozitul pe profit daca sunt elev la scoala postliceala cu cursuri de zi!Am un PFA si sunt ... (vezi toată discuția)
Contributii cas,pensii,sanatate pyrobook pyrobook BUNA intrebarea de baraj ... sunt PFA dar sunt si angajat cu carte de munca ce contributii trebuie sa mai platesc .......... impozitul este platit dar cu ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul pfa norma de venit - intrebare trimisa anaf / asistenta Popu Popu Am trimis urmatoarea intrebare + expunere celor de la anaf. [i]Buna, sun PFA la norma de venit. [b]Care este baza de calcul pentru plata contributiilor la ... (vezi toată discuția)