avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am spart la munca un aparat de cafea împreună cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am spart la munca un aparat de cafea împreună cu un coleg manevrandu-l ...

Am spart la munca un aparat de cafea împreună cu un coleg manevrandul pe scări, nu era datoria noastră, dar așa a cerut șeful ierarhic, acum ne cere să îl plătim, ce pot face? Va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 12 Decembrie 2020
Aparatul era proprietatea angajatorului?
Aparatul era închiriat de la firma de cafea

Cornel Vasile a scris:
Aparatul era proprietatea angajatorului?
Atunci proprietarul acelui aparat trebuie sa solicite c/v acestuia ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare contract de muncă disciplinar. mai sunt obligată să mă prezint pentru predarea gestiunii? Cristina-Alina Cristina-Alina Daca mi s-a incheiat contractul de munca disciplinar...mai sunt obligata sa ma prezint sa predau gestiunea??? (vezi toată discuția)
Se poate decala programul de lucru intr-un spital de stat? daliana7 daliana7 Buna seara, Locul meu de munca este intr-un laborator de analize al unui spital de stat (de urgenta). Programul meu de lucru este de 7 ore, de la 8:00 la ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari -contract de inchiriere eugen.stanisteanu eugen.stanisteanu O sa incerc pe scurt sa va prezint situatia asociatiei noastre de proprietari. Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari, unde datorita unor neintelegeri am ajuns sa ... (vezi toată discuția)