avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de mostenitor

Locuiesc in strainatate, tatal a murit, sotia traieste, cum obtin un certicficat de mostenitor ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:06, 28 Decembrie 2009
Tatal dvs a murit si mama traieste?
Succesiunea se poate deschide la orice notar din raza teritoriala a ultimului domiciliu al defunctului!
In cazul in care nu mai exista si alti copii , sotia tatalui are dreptul la 1/4 din masa succesorala, iar dvs aveti dreptul la restul de 3/4!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire...ajutorr elisabeta11 elisabeta11 buna ziua!! In urma decesului tatalui vreau sa deschid taxa de succesiune, mama traieste,si suntem 5 frati.... intrebarea mea este: cat la suta din ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu, care m-a abandonat de mic, a decedat. am vreun drept la moștenire, și dacă da, care e procedura? ocsi2015 ocsi2015 Bună ziua Am aflat de curând ca tatăl meu a decedat ( el fiind în altă localitate,si am fost abandonat de mic) doar o singura data ne-am intalnit si ... (vezi toată discuția)
Mostenire stefan70 stefan70 Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)