avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua domnilor, am si eu o intrebare pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua domnilor, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra, ...

Buna ziua domnilor, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra, pentru ca nu ma pricep si caut ajutor aici:
Ieri am fost acasa la mama mea, unde am si eu adresa din buletin pentru a discuta sa-mi iau si eu din lucrurile mele ramase acolo, noi nemaifiind in relatii bune. Ea acolo locuieste cu concubinul ei care m-a dat afara in suturi, m-a agresat verbal si fizic.
Ei au sunat la 112, au venit 2 echipaje de politie de la comuna si mi-au spus ca nu am dreptul sa intru fara acordul ei.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este:
Eu ca si copilul ei, singurul copil, ea fiind proprietara casei cu clauza de a o ingriji pe bunica mea fugita in alta tara, nu am nici un drept sa intru acolo?
Mentionez ca adresa mea din buletin se afla la acea locuinta, sau macar cum as putea proceda sa-mi iau bunurile ramase acolo?
Au avut si 2 garsoniere, le-au vandut si eu momentan stau cu chirie, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat daca am dreptul sa locuiesc sau sa patrund in acea locuinta macar pentru a-mi recupera bunurile.
Va multumesc, sarbatori fericite!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:44, 15 Decembrie 2020
Copiii nu au niciun drept asupra bunurilor părinților doar în virtutea relației de rudenie. Deci răspunsul general este că, în acest temei (că sunteți fiica ei), nu, nu aveți niciun drept, nici măcar să intrați, dacă proprietarul nu vă permite.
În ce bază aveți adresa din buletin acolo? Există vreun contract?
Nu va ajuta ca aveti buletinul acolo.
revendicati in instanta bunurile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinti cu preferinte magdalena1976 magdalena1976 buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema . parinti mei are doi copi, un ap cu 3 cam pe care a facut acte de vanzare cumparare cu fratele meu si o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil casnicie nelegitima Anaismir Anaismir Buna ziua, Am nevoie de o indrumare: am fost 3 ani relatie cu tatal copilului meu dar necasatoriti. A devenit foarte agresiv si odata am fugit eu cu ... (vezi toată discuția)
Custodie copil licurici1996 licurici1996 buna ziua!sunt intr o situatie foarte delicata si nu am niciun raspuns la intrebarile mele..va rog sa ma ajutati!!!sunt intr o relatie de concubinaj de 5 ani ... (vezi toată discuția)