avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda.Buna ziua Am o intrebare privind o situatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda.Buna ziua Am o intrebare privind o situatie care a aparut ...

Amenda.Buna ziua Am o intrebare privind o situatie care a aparut atunci cand am solicitat un certificat fiscal pentru cadastru suntem doi proprietari fratele meu figureaza cu o amenda din 2003. Aceasta este de fapt anulata prin hotarare judecatoreasca si la momentul respectiv s-au de pus copii dupa docimentele respective la taxe si impozite si fratele meu nu m-ai are decat niste copii dupa hotarare si comunicarea acesteia .Cum se pune problema ca sa nu m-ai apara amenda pe rol,multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:56, 17 Decembrie 2020
Daca amenda nu este radiata din rolul fiscal al fratelui pentru ca documentele "s=au pierdut", fratele trebuie sa mearga la instanta care a pronuntat hotararea prin care s-a anulat amenda si sa ceara o copie legalizata dupa aceasta hotarare, pe care sa o depuna ulterior la taxe si impozite impreuna cu o cerere prin care sa solicite radierea amenzii din rolul sau fiscal.
Mulțumesc pentru răspuns eu am o procură de la el în sensul că îl pot reprezenta în fața oricăror persoane fizice sau juridice în vederea bunei administrări a apartamentului,o pot folosi și la judecătorie ?
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2020
ibiss, utilizator
Nu, dvs aveti de cerut o copie a unei hot jud, asta nu are nicio legatura cu casa.
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism in instanta jud. hunedoara - caut avocat adishdro adishdro Buna, Ma poate ajuta cineva in Hunedoara cu radierea unui autoturism in instanta (contra cost)? Mentionz ca autoturismul este vandut prin contract notarial ... (vezi toată discuția)
Despre sulta Anirodaxi Anirodaxi Dupa un procès de iesire din diviziune a fratelui meu instanta a dispus dreptul meu total asupra apartamentului in cauza iar eu sa ii achit sulta -cota ... (vezi toată discuția)
Radiere auto gigibeb gigibeb Sunt functionar la biroul taxe si impozite la o primarie de comuna..In ultima perioada,suntem asaltati cu cereri de radiere auto,solicitantii dorind sa-si ... (vezi toată discuția)