Amenda.Buna ziua Am o intrebare privind o situatie care a aparut atunci cand am solicitat un certificat fiscal pentru cadastru suntem doi proprietari fratele meu figureaza cu o amenda din 2003. Aceasta este de fapt anulata prin hotarare judecatoreasca si la momentul respectiv s-au de pus copii dupa docimentele respective la taxe si impozite si fratele meu nu m-ai are decat niste copii dupa hotarare si comunicarea acesteia .Cum se pune problema ca sa nu m-ai apara amenda pe rol,multumesc
Daca amenda nu este radiata din rolul fiscal al fratelui pentru ca documentele "s=au pierdut", fratele trebuie sa mearga la instanta care a pronuntat hotararea prin care s-a anulat amenda si sa ceara o copie legalizata dupa aceasta hotarare, pe care sa o depuna ulterior la taxe si impozite impreuna cu o cerere prin care sa solicite radierea amenzii din rolul sau fiscal.
Mulțumesc pentru răspuns eu am o procură de la el în sensul că îl pot reprezenta în fața oricăror persoane fizice sau juridice în vederea bunei administrări a apartamentului,o pot folosi și la judecătorie ?
Despre sulta
Anirodaxi
Dupa un procès de iesire din diviziune a fratelui meu instanta a dispus dreptul meu total asupra apartamentului in cauza iar eu sa ii achit sulta -cota ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
gigibeb
Sunt functionar la biroul taxe si impozite la o primarie de comuna..In ultima perioada,suntem asaltati cu cereri de radiere auto,solicitantii dorind sa-si ... (vezi toată discuția)