avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca ma puteti ajuta urgent. In 2018 s-a abrogat legea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca ma puteti ajuta urgent. In 2018 s-a abrogat legea 677/2001,privind ...

Daca ma puteti ajuta urgent.
In 2018 s-a abrogat legea 677/2001,privind protectia datelor cu caracter personal.In acea lege, exista art.7 alin(2) privind furnizarea de catre autoritati informatii cu caracter personal.
Cu ce lege nationala sau decizie UE a fost inlocuita legea de mai sus, si cu ce articol din legea/decizia respectiva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 22:49, 14 Decembrie 2020
Nu inteleg! Amabilitatea(benevola, in fond) se transforma subit in vehementa? Ori explicati corect, ajutand cu adevarat, ori lasati-o balta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu domnule, confundati bunavointa cu altceva, mai ales ca v-am raspuns exact la ce ati cerut in postul initial. V-am dat mura-n gura tot ce am gasit, cu link-uri complete si foarte corect explicat. Daca nu se potriveste cu graba si problema dvs., nu e vina si vehementa mea . Aici primiti doar sfaturi si indrumari, restul e studiu personal.
Faptul ca nu v-a multumit raspunsul si nu ati facut minimul efort de a citi macar acel regulament UE (v-ati fi dat seama ca nu se refera la ce doreati), arata de fapt cine e cel vehement.
Daca doriti consultanta exacta si rapida (dar platita) v-am indicat si unde o gasiti.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare tanar cu nevoi speciale Olga-Marcela Olga-Marcela Buna ziua! Lucrez cu un tanar autist si doresc ca sedinta sa fie filmata, pentru a fi vizionata de catre prof. universitar cu care am facut cursul. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Nationalitatea Justitiarul71 Justitiarul71 In ce conditii se inregistreaza nationalitatea unei persoane? Dar daca persoana este decedata se mai inregistraza in acte nationalitatea? (vezi toată discuția)
Notificari anspdcp lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua, A aparut in Monitorul Oficial in 28.12.2015 un act normativ prin care inteleg ca o parte din prelucrările datelor cu caracter personal trebuie ... (vezi toată discuția)