avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat deces

buna ziua, ma confrunt cu o situatie complicate. Fiul prietenei mele a decedat in Spania, fiind cetatean roman, autoritatile de acolo au emis certificate de deces dar au gresit o litera in prenumele tatalui baiatului si din acest motiv in Romania nu se poate emite certificatul de deces romanesc. S-a adresat autoritatii din Spania, dar fara rezultat. Cum se poate rezolva oare ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariustester1 , utilizator 12:43, 23 Februarie 2024
Buna ziua, ma confrunt cu o problema identica cu a dvs. Ati gasit oare rezolvarea? Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat deces gresit emis in spania mariustester1 mariustester1 Buna ziua, Socrul meu a decedat in Spania si certificatul de deces emis acolo este gresit (prenumele tatalui lui apare gresit total, ex: Vasile in loc de ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul meu a decedat si pe certificatul de deces au ... florentza21 florentza21 Buna ziua. Sotul meu a decedat si pe certificatul de deces au trecut gresit numele de familie al mamei lui, de asemenea decedata. Au gresit o litera. ... (vezi toată discuția)