avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Va rog frumos, sa ma ajutați cu o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Va rog frumos, sa ma ajutați cu o informație. Am ...

Bună ziua! Va rog frumos, sa ma ajutați cu o informație. Am câștigat un proces în care ni s-au returnat banii confiscați. Dna avocat nu a cerut și cheltuielie de judecata(in jur de 600 de euro). Credeți că îi putem recupera? Se merita sa încercăm sau riscam sa pierdem mai mult? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DeaD , utilizator 23:36, 14 Decembrie 2020
Daca au fost solicitați pe cale separată si acest lucru s-a consemnat atunci puteti si aveti sanse dacă nu su fost solicitate cheltuieli de judecată nu aveti ce sa mai faceți.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un proces cu kruk, pe care l am castigat. judecatorul ... Cosminaj Cosminaj Am avut un proces cu Kruk, pe care l am castigat. Judecatorul nu s a pronuntat in niciun fel pe cheltuieli.Care credeti ca este motivul? Este posibil ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie romeos romeos Am imprumutat pe cineva cu 1000 de euro intocmind un act de mana prin care persoana se obliga sa-i restituie din decembrie 2009 si nu am primit inca nimic ... (vezi toată discuția)
1. vă rog să mă lămuriți ce se poate face pt a primi cheltuielile ... sorin33 sorin33 1. Vă rog să mă lămuriți ce se poate face pt a primi cheltuielile de judecata dacă în pronunțare sa dispus următoarele \"paratii SU și SM își ... (vezi toată discuția)