avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Pot face achiziții pe firma de la un magazin online ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Pot face achiziții pe firma de la un magazin online din afara?

Buna ziua.
Sunt asociat unic și administrator al unei societăți nou înființate și aș avea 2 întrebări:
1. Pot sa transfer bani din contul personal in cel de firma pentru a putea face primele achiziții?
2.Doresc sa achiziționez niste materiale de la un furnizor din Marea Britanie care activează doar in regim de magazin online (gen eMag, etc). Pot sa achiziționeze de la acest magazin online făcând plata direct cu cardul la ei pe site sau plățile trebuie neapărat făcute prin transfer bancar?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriana Zanfir , utilizator 22:18, 14 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Pentru întrebarea nr. 1, faceți un contract de comodat/ împrumut intre dumneavoastră și firma. Pentru întrebarea nr. 2 puteti plati online din contul firmei fiindca veti primi o confirmare de efectuare a platii.

Cu stima,
Jasmine
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Transfer sume - achizitie imobil sederato sederato Buna seara, Am dori sa stim, in cazul achizitiei unui imobil, daca achizitorul care semneaza actele nu are toata suma in contul sau pentru a face el singur ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii intracomunitare milea_liliana milea_liliana Va rog sa ma ajutati ca nu imi este clar urmatoarea situatie: O firma nou infintata ca neplatitoare de tva v-a face comert on-line cu achizitii ... (vezi toată discuția)