avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ghena gunoi! Îmi puteți spune condițiile care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ghena gunoi! Îmi puteți spune condițiile care trebuiesc obținute ...

Buna! Îmi puteți spune condițiile care trebuiesc obținute pentru a obține construirea și autorizarea unei ghene de gunoi, dar pe spațiul privat, fiind vorba de un spațiu comun al proprietarilor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:52, 14 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proiect intocmit de o firma autorizata. Proiectantul obtine avize de la pompieri, mediu, firma de distributie curent electric, firma de distributie gaze, etc. (in finctie de zona de amplasare).
Pentru constructie este nevoie de autorizatie de ctie. la care este nevoie de avizul proprietarilor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inital este obligatri acordul autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal - pentru autorizare construire coloana gaz in scara de bloc BURLACU52 BURLACU52 Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire ... cosnel cosnel Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire a unui racord electric trifazat in zona Pantelimon. Sunt proprietar al terenului si doresc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru amplasarea in exterior a doua bazine de motorina ... MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua! Pentru amplasarea in exterior a doua bazine de motorina - 9000 L si 9500 L - pentru folosul propriu, este necesara autorizatia de construire? ... (vezi toată discuția)