avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Pentru amplasarea in exterior a doua bazine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Pentru amplasarea in exterior a doua bazine de motorina ...

Buna ziua!
Pentru amplasarea in exterior a doua bazine de motorina - 9000 L si 9500 L - pentru folosul propriu, este necesara autorizatia de construire? Bazinele vor fi imprejmuite cu plasa bordurata fara centura de beton, fara temelie. Societatea este societatea agricola.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaelaChirita , utilizator 13:37, 20 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. La proiect se obtin avizele necesare, inclusiv de la IJSU- pompieri. In baza proiectului avizat cereti autorizatie de ctie. de la primarie.
In baza avizului IJSU-psi solicitati autorizatie de functionare de la aceasta institutie.
Trebuie sa detineti autorizatie de mediu de la Agentia teritoriala de mediu.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena gunoi! Îmi puteți spune condițiile care trebuiesc obținute ... Miriam T Miriam T Buna! Îmi puteți spune condițiile care trebuiesc obținute pentru a obține construirea și autorizarea unei ghene de gunoi, dar pe spațiul privat, fiind ... (vezi toată discuția)
Service auto in curte Mirela Oprișan Mirela Oprișan Bună ziua? As dori să știu unde ar trebui să mă adresez pentru a afla daca am voie să construiesc la mine in curte, un service auto. Mentionez că ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie cpypst cpypst Doresc sa imprejmuiesc (provizoriu) un teren pe care tocmai l-am achizitionat, astfel incat sa delimitez limitele proprietatii si sa previn accesul din ... (vezi toată discuția)