avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cim inaintea cercetarii disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cim inaintea cercetarii disciplinare

In data de 18.12.20 am chemat la cercetare disciplinara un angajat, dar in data de 15.12.20 vine si isi cere incetarea contractului, fiind in perioada de proba. Cum procedez cu cercetarea?
Va rog sa mi dati un sfat.
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2020
CROSETEL, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 15 Decembrie 2020
Daca angajatul se află în perioada de probă, încetarea contractului nu presupune cercetarea disciplinară, simpla notificare (chiar fără motivare) este suficientă.
Cercetarea disciplinara ramane fara obiect ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in perioada de proba LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Am urmatoarea situatie : un salariat angajat cu CIM pe perioada nedeterminata in data de 20.09.2015 si aflat in perioada de proba( 90 zile cf. CIM ) de la data ... (vezi toată discuția)
Cercetare prealabila anca_diana anca_diana in cazul in care in notificarea pt cercetare prealabila nu a fost specificat obiectul...( adica am fost chemat pt discutii fara sa stiu ce anume vom ... (vezi toată discuția)
Concediere in perioada de proba ContSters327883 ContSters327883 in cazul, ipotetic desigur, un angajat aflat in perioada de proba anunta, in timp legal, ca are concediu medical pentru cateva zile, mai mult de 3, insa ... (vezi toată discuția)