avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti din BCA ...

daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti din BCA nu erau fizic dar pe pla erau , ce se poate face ? srie cineva ce costuri sunt ? ce drumuri se fac? Care este caela cea mai putin stresanta ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:56, 7 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule moderator. Dumneavoastra nu cititi ce intrebare se pune si raspundeti vizavii rau de intrebare. Chiar daca sunteti moderator ar trebuii sa cititi. Eu am intrebat altceva.
Nu puteti sa vindeti daca ati adus modificari si nu corespunde realitatea cu schita.Nu stiu daca un cadastist se risca sa faca falsuri.Ori refaceti cum a fost daca vreti sa vindeti ori nu si nu puteti sa vindeti.Exista acum si pereti din gipscarton.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
mitabiciclista, utilizator
gerhardt a scris:
Domnule moderator. Dumneavoastra nu cititi ce intrebare se pune si raspundeti vizavii rau de intrebare. Chiar daca sunteti moderator ar trebuii sa cititi. Eu am intrebat altceva.

Asta va spuneam ca , daca nu doriti sa vindeti , mai bine ramaneti asa cum sunteti , adica nu faceti nimic. Ca asta ati intrebat: " srie cineva ce costuri sunt ? ce drumuri se fac? Care este caela cea mai putin stresanta ?"
Partea cea mai putin stresanta este sa nu faceti nimic si in caz ca vreti sa vindeti sa vindeti cu banii cash.
Daca nu vreti sa vindeti si daca totisi insistati sa puneti peretii la loc, intrebarea dvs -" srie cineva ce costuri sunt ?"- este neclara, Costuri cu privire la ce? La pereti? La acte? La amenzi?
Dvs oti fi avand ceva in cap cand ati scris ce ati scris, insa noi nu putem sa stim ce vreti exact, ci putem doar sa citim niste cuvinte.
Primul pas, mergeti la primarie si cereti un certificat de urbanism, in vederea reamplasarii peretilor in apartament. Bafta!
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
trandafir2, moderator
Domnule moderator, o dai inainte cu reamplasarea peretiilor. Eu nu vreau sa pun peretii inapoi dupa 35 ani. Eu vreau sa intru in legalitateAm crezut ca s-a inteles. Poate am scris ceva mai scrut pt unii.
Intrebarea se referea la costurile pt a reface schita (sau modificarea schitei) fara acei pereti de BCA. Unde as putea sa ma duc, cit m-ar costa? Se poate sa fie amenzi ?
Nu vreau sa faca falsuri nimeni. As dorii sa intru in legalitate . sa ramana asa dupa atitia ani. am pus in locul peretelui despartitor termopan. La debarale tot termopan am pus.

Alte discuții în legătură

Va prezint urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un sfat. ... weisIA weisIA Va prezint urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un sfat. Am cumparat un apartament ce avea 2 pereti nestructurali desfintati fara avize/aprobari. ... (vezi toată discuția)
Zidire geam uscatorie Andreeas07 Andreeas07 buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc ... (vezi toată discuția)
Amplasare benner pe peretele exterior al apartamentului LAUAND LAUAND detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere . as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)