avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce să fac pentru a-mi recupera banii pe concediul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce să fac pentru a-mi recupera banii pe concediul medical?

Vă salut.
Angajatorul meu refuză să-mi plătească concediul medical, eu fiind nou angajat(6 săptămâni) aflat în perioadă de probă.
Este justificat refuzul de a-mi plătii?
Menționez că ziua de salar a fost azi, şi am decis să încetez contractul de muncă printr-o notificare scrisă în data de 12 când a expirat concediul medical, trimisă pe watsapp administratorului firmei.
Angajatorul motivează că nu și-o încasat banii de la casa de asigurări, și când își încasează mi plătește, că eu sunt nou angajat și normal nu ar trebui să beneficiez de CM dar el îmi face un bine şi mi-l plătește.
.Mie mi se pare o minciună prin care încearcă să mă ducă de nas şi să nu-mi plătească indemnizația.
Dacă este refuz nejustificat, cum pot face o reclamaţie împotriva firmei CASS-ului, că la ei pe site nu am văzut nicăieri rubrica de reclamaţii cum e la ITM.
Mulțumesc anticipat de răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 16 Decembrie 2020
Fiecare Casa Judeteana are postate date de contact ... trimiteti sesizarea prin posta sau pe email.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie să procedez pentru a-mi primii banii pe concediul medical? 1984a 1984a Bună ziua În cazul unui salariat aflat în perioadă de probă 90 de zile, acesta fiind angajat din 30 Septembrie. Salariatul a suferit o fractură la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, refuz justificat sau nu în această situaţie? 1984a 1984a Bună ziua Prezint următoarea situaţie: Un salariat angajat din data de 1 Octombrie până în prezent intră în concediu medical din data de 07 Noiembrie ... (vezi toată discuția)
Refuz plata a concediului prenatal de catre angajator AndreiaTataru AndreiaTataru Buna ziua.Ma confrunt cu o problema si nu stiu unde sa cer ajutor. Sunt angajata cu contract individual de munca de pe data de 7.08.2014. In ianuarie am ramas ... (vezi toată discuția)