avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Doresc sa imi fac o casa P+1E+M, iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Doresc sa imi fac o casa P+1E+M, iar aceasta mansarda ...

Buna ziua,

Doresc sa imi fac o casa P+1E+M, iar aceasta mansarda sa fie de 3,00 metri inaltimea libera si de 2,10 la capete. Va fi o mansarda in "pante frante". Exista vreo prevedere legala care sa imi interzica asa ceva? Am consultat Normativul pentru mansardare si peste tot vorbeste de Hminim, nicaieri de Hmaxim.

Va rog, daca exista cineva cu asemnea cunostinte in materie de urbanism sa ma ajute.

Multumesc aniticipat,
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:58, 16 Decembrie 2020
Buna ziua,
Discutati cu un arhitect, acesta va face proiectul si va poate spune mai multe.
O sa aveti nevoie si de un Certificat de urbanism emis de primaria de care apartine terenul pe care doriti sa contruiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vila p+1e+m, in acte este doar p+1e! ce pot face? ARES99 ARES99 Am cumparat recent o vila P+1E+M (de fapt cam P+2E..)! In acte peste tot in afara de Certificatul de Urbanism (inclusiv Autorizatia de Construire) scrie P+1E. ... (vezi toată discuția)
Extindere si etajare casa pe o parcela care nu are latimea minima de 12 metri conform p.u.g. parcela are 9.65 metri front stradal si o constructie veche emiladam emiladam Buna ziua vecini mei vor sa construiasca o extindere si etajare in imediata vecinatate a constructiei proprietatea mea noi avand partial constructiile lipite ... (vezi toată discuția)
Amenajare spatiu interior ContSters370767 ContSters370767 Buna. Locuiesc intr-un bloc cu regim de inaltime P+2E+mansarda. Eu locuiesc la ultimul etaj adica \" mansarda\" unde, pe langa apartamentul propriu-zis, am ... (vezi toată discuția)